Bouwkundig

Interim uitvoering

U heeft een (hoofd)uitvoerder nodig voor het realiseren van net dat éne werk, waar u zelf geen mogelijkheden voor ziet binnen uw bedrijf. Wij hebben voor u die persoon die dit project adequaat en voortvarend oppakt en afhandeld. Vanaf het begin tot en met de oplevering. Belangrijk speerpunt is de kwaliteit die hoog in het vaandel staat.

Bouwtoezicht

Wij kunnen uw organisatie extra ogen geven op de bouwplaats. Door een grote expertise op het gebied van uitvoering weten wij wat er speelt tijdens het realiseren van het bouwwerk. Door het inzetten van een opzichter word uw werk op een verantwoorde wijze en conform bestekseisen naar een goed einde gebracht.

Opleveringen en aansturen van de aannemer.

Ogen en handen te kort te tijde van de oplevering van uw bouwwerk?. Wij kunnen u hierbij helpen. Door het signaleren en vastleggen van de oplevergebreken word er een dossier gevormd. Zo heeft u een blijvend naslagwerk. Aan de hand van bestek en tekeningen word de door de aannemer geleverde kwaliteit getoetst. Ook het naderhand aansturen van de aannemer / onderaannemers om hun verplichtingen na te komen behoort tot de mogelijkheden.

Bouwkundige opnames woningen particulieren

U heeft uw zinnen gezet op die woning die zo mooi in uw plannen past. Dan is het belangrijk om voorafgaand aan de eventuele koop een bouwkundige in te schakelen. Dit om teleurstellingen achteraf te voorkomen. De bouwkundige zal de woning inspecteren op de staat van onderhoud en de eventuele gebreken. De bevindingen zullen worden verwoord in een rapportage. In deze rapportage word stapsgewijs aangegeven in wat voor staat van onderhoud de woning zich bevind. Indien gewenst kan er een kostenramimg worden gemaakt, zodat u weet wat er geinvesteerd dient te worden om de woning in orde te maken.